top of page

Wat is Herbalife Nutrition?

Herbalife Nutrition is een voedingsbedrijf dat mensen wereldwijd ondersteunt bij een gezonde en actieve levensstijl. Onze producten zoals maaltijdshakes, sportvoeding, supplementen, repen en dranken, zijn niet in de winkel te koop maar uitsluitend verkrijgbaar via een Herbalife coach.

Herbalife Nutrition is wereldwijd het grootste bedrijf in verantwoorde maaltijdvervangers en voedingssupplementen. Opgericht in 1980 door Mark Hughes en wordt inmiddels in ruim 90 landen verkocht.

De missie van Herbalife is: “Goede voeding doorgeven van mens tot mens voor een betere wereld.”

 

Waarom Herbalife?

Al lang is uit wetenschappelijke onderzoeken aangetoond dat er een relatie is tussen voeding en gezondheid.

De Herbalife maaltijdshakes en supplementen zijn cellulaire voeding die beter worden opgenomen dan gewone voeding of gewone supplementen.

De vele micro- en macronutriënten in de F1 maaltijdshakes zijn zo uniek en wetenschappelijk ontwikkeld dat de samenwerking tussen alle voedingsstoffen maximaal werkt.

Dagelijks heeft het lichaam proteïnen, vitaminen en mineralen, goede vetten, vezels, fytonutriënten en voldoende hydratie nodig. Iedere mens heeft hiervan een minimum hoeveelheid per dag nodig.

Herbalife Nutrition ondersteunt hiermee het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Herbalife is uitgebalanceerde slimme voeding waarbij je dagelijks de voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. De hoeveelheden voedingsstoffen zijn afhankelijk van bijvoorbeeld geslacht, leeftijd en lichamelijke activiteit.

 

Kwaliteitsproducten

Herbalife heeft het hele productieproces in eigen beheer. Dit houdt in van zaad tot voedingsproduct. Er wordt geïnvesteerd in verantwoorde landbouw en geavanceerde productiemethoden. Bijvoorbeeld alle soja ingrediënten zijn GMO vrij en op de velden is geen kunstmest gebruikt.

De producten worden met uiterste zorg gemaakt en met geavanceerde technologie opgeslagen. Dit waarborgt een perfecte kwaliteit.

Een heel team van ruim 350 vooraanstaande artsen en wetenschappers werken voor Herbalife.

 

Begeleiding bij Herbalife

Bij aankoop van de producten van Herbalife zit advies en begeleiding inbegrepen.

Ik ben een opgeleide Herbalife coach en werk al ruim 14 jaar met de producten. Ik volg en heb al vele bedrijfstrainingen van Herbalife gevolgd. Daarnaast heb ik mij verdiept in de orthomoleculaire geneeskunde van Dr. Gert Schuitemaker.

Ik stel een persoonlijk voedingsadvies voor jou samen afhankelijk van de door jouw gewenste doelen. Ik maak hierbij, indien nodig, gebruik van spiertesten.

Bij een intake gesprek bepalen we samen welke vorm van begeleiding bij jou het beste past.

Het doel van de begeleiding is jou te inspireren de door jou gewenste doelen te halen, maar uiteraard moet je zelf de keuzes maken en het zelf doen. Je blijft zelfverantwoordelijk!

Herbalife Nutrition.png
bottom of page