top of page

Meditatie teksten uit het Vrouwelijke Vrouwelijke

Meditatie teksten

"Universele meditatie teksten vanuit het Vrouwelijke Vrouwelijke."

In 2022 zullen er een aantal meditatieteksten verschijnen. Ik zal gaan schrijven vanuit het moment dat ik voel dat dit de bedoeling is. Ik werk en schrijf vanuit de energie van het Vrouwelijke Vrouwelijke in verbinding met de Bron. Ik geef in dezen gehoor aan de roep van de Bron om dit nu te veranderen in meditaties die meer universeel zijn.

Voorheen waren de meditaties altijd gekoppeld aan de volle maan. Deze staat weliswaar voor het vrouwelijke maar is erg gekoppeld aan onze planeet.

Je kunt je hierop abonneren via ‘Contact’ of via onderstaande knop.

 

De minimum jaarbijdrage voor 2022 is € 22,-

Kijk hieronder voor voorbeelden:

Een nieuwe wind; ontwrichting samenlevingen biedt kansen!

 

Het is nu duidelijke taal vanuit de Bron: een iedere mens moet gaan staan in zijn blauwdruk of zielenopdracht en zich verbinden met onvoorwaardelijke Liefde!

De mens en zijn samenlevingen zijn uit balans. Het coronavirus is hier het resultaat van. Het brengt kansen tot definitieve veranderingen teweeg op aarde. 

De samenlevingen raken ontwricht door het virus. Dit is het begin hiervan. Niemand kan zomaar ongestoord doorgaan. Er waait een nieuwe wind op aarde. De mens zal bewust worden is de oproep van de Bron!

 

LEES MEER

bottom of page