top of page

Liefde is de werkelijke aard van je wezen

Martha

van Mourik

Mijn naam is Martha van Mourik, ik ben gelukkig getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben werkzaam als schrijfster van meditatie teksten, meditatielerares, ademcoach en Herbalife voedingsadviseur.

 

Ruim tweeëntwintig jaar geleden werd mijn zoektocht naar bewustwording krachtig gestimuleerd door een heftige gebeurtenis in mijn leven. Sinds die tijd houd ik mij intensief bezig met verschillende vormen van meditatie en schrijf ik geleide meditatieteksten voorheen rond volle maan. Nu hier los van maar afgestemd op het universele bewustzijn. Op zoek naar meer positieve beïnvloeding van mijn geest bemerkte ik ook hoe belangrijk gezonde voeding is. Zo kwam ik persoonlijk uit bij zoveel mogelijk biologisch eten gecombineerd met een goede aanvulling in de vorm van supplementen.

 

Mijn keuze viel hierbij op de supplementen van Herbalife. Onderhand werk ik al geruime tijd als welzijnscoach met de Herbalife producten om mensen te adviseren op het gebied van hun voedingsgewoonten & leefwijze.

 

Ik werk vanuit mijn hartkracht en stimuleer de ander om zijn hartkracht te herstellen of te versterken. Zo begeleid ik de ander te communiceren met zijn ziel op zijn unieke persoonlijke wijze. Zelfverantwoordelijkheid, zelfrespect en ruimte voor de ander zijn voor mij hierbij belangrijke waarden.

 

Liefs, Martha.

bottom of page