top of page

Laat voeding uw medicijn zijn en medicijn uw voeding

Voedingsadvies

"Voeding krijgt vaak te weinig aandacht, terwijl het zo veel invloed heeft op ons welzijn."

Een dagelijks uitgebalanceerde voeding kan veel klachten voorkomen. Het heeft invloed op onze fysieke conditie maar ook op ons emotionele gestel. Goede uitgebalanceerde voeding die je stofwisseling optimaliseert, is een weldaad voor iedere mens.

 

Veel mensen denken dat ze gezond eten, maar hebben toch allerlei klachten.

Het blijkt dat slechts 2% van de Nederlandse bevolking voldoet aan het voedingsadvies van de schijf van vijf.  De meeste mensen krijgen dagelijks tekort vitaminen en mineralen en andere micro voedingsstoffen binnen.

Dit leidt vroeg of laat tot allerlei fysieke en of emotionele klachten. Tel daar bij op de grote hoeveelheid stress die de moderne mens heeft. Ook stress zorgt voor een verhoogde behoefte aan vitaminen en mineralen. Zo ontstaan er tekorten op cellulaire niveau in het lichaam. Het lichaam is uit balans.

 

Ik werk met het A kwaliteit voedingssupplement Herbalife dat uitgebreid wetenschappelijk is getest en met zorg wordt vervaardigd. De ingrediënten voldoen aan zeer strengen standaarden. 

 

Als zelf-werkzame mens ben ik weer volledig in balans gekomen met dit fijn stoffelijke supplement dat mijn lichaam voedt tot op celniveau. 

Ik at al jaren bijna volledig biologisch van onze eigen groentetuin, maar kreeg hiermee toch onvoldoende voedingsstoffen binnen. De supplementen van Herbalife hebben hierin echter verandering gebracht. Mijn lichaam is nu volkomen in balans en in de juiste vorm gekomen. 

 Ik geef graag door wat voor mij werkt.

Vele bewustwordende mensen zijn op zoek naar deze voeding die hen voedt tot in de kern van hun cellen, voedt op diep niveau.

 

Wat zijn jouw unieke voedingsbehoeften en doelen?

Ik geef hier enkele voorbeelden:

Af te vallen, of om aan te komen.

Meer energie en vitaliteit.

Een verbetering van de fysieke en/of ook geestelijke balans in het lichaam.

Sportprestaties verbeteren en blessures zoveel mogelijk voorkomen.

 

Ik werk op maat en geef je een persoonlijk advies en persoonlijke begeleiding.

 

Voor meer informatie. Klik op de Herbalife pagina.

Of neem contact met mij op voor een advies.

Een voedingsadvies van 60 minuten kost € 60,-.

Bij afname van voldoende supplementen worden deze kosten worden afgetrokken van de supplementen prijs.

bottom of page